dissabte, 13 de gener del 2007

Relk - Elizakoak (Catalunya, 2006. New Age) Versió en basc de la peça "Viàtic" del mateix disc.

2 comentaris:

VENT DE DALT ha dit...

Hola Catarrà.He rebut el teu comentari sobre els Eurotops i t' he respost des de el nostre bloc.
Com jo sóc novell i poc expert en això , no se si l' has rebut , per això i després de gaudir dels bons clips que tens, t' escric des del teu per corroborar que has rebut el missatge.T' agrairia que m' ho confirmes.
Per si de cas , repetir-te que si que ens pots escotlar per internet des de la pàgina web de l 'ajuntament de Sta. Bàrbara i entrant La Plana Radio.

Es podria pòsar al blog l' emissió de la ra`dio com fas tu amb els clips ??? Es que ja t' he dit que tot i que m 'encanta el tema dels blocs , no se ni com afetgir preferits, per cert , el teu seria un dels que recomanaria , però no se com fer-ho.

Salut

Josepro

Catarrà ha dit...

Hola, Josep,

missatge rebut.
Els blocs de Tinet (i molts altres) tenen dos formats d'edició.

L'habitual (com un editor de textos, com podria ser el Word), ens permet penjar fotos, posar enllaços, etc.
Per poder afegir videos com els del youtube (o d'altra tipus de material) has de passar al format d'edició HTML, en el qual edites el missatge com si fos el codi font d'una pàgina web. Però per aixó cal uns coneixements mínims, senzills però que si no es tenen és per trencar-s'hi les banyes.

O sigui, podrieu posar part del que teniu a la web en un missatge del bloc si l'editeu com a codi HTML, per provar que no quedi. Si visiteu blocs com el de la Jaka, trobareu exemples de que a més de vídeos també es poden penjar podscats o talls de veu o música.

Salutacions,

Valentí.